17 november 2017
blog terug naar overzicht

Fast FWRD: De eerste samenwerkingen

Fast FWRD is een concept binnen Office-S gericht op het coachen van ‘nieuw ondernemerschap’. Voor een redelijk bedrag per maand kan er een flexibele werkplek gehuurd worden. De huurprijs is niet alleen inclusief koffie, internet en gebruik van de vergaderruimtes binnen het Videolab, maar er staat ook een team van coaches bestaande uit zowel Office-S members als partners klaar om de jonge ondernemers naar een hoger niveau te tillen.

Toetsenbord

Het initiatief is nog maar enkele maanden geleden van start gegaan maar de eerste samenwerkingen zijn al in de maak. “We zijn met Gideon in gesprek om voor onze app, die native geprogrammeerd in iOS wordt, ook een Android-versie te maken.” Vertelt Teun Slegers van Brandit. Het bedrijf is bezig met de ontwikkeling van een app waar de gebruiker zelf zijn toetsenbord kan samenstellen met afbeeldingen, plaatjes en illustraties. “Of je nu een afbeelding van je hoofd, het logo van je favoriete biermerk of voetbalclub erin zet, met 1 klik staat het beeld in je foto.”

Business Tinder

Met Gideon doelt Teun op Gideon Kuijten van Neodigi. Hij werkt aan het concept ‘App in a day’. “Zoals de naam al doet vermoeden ontwikkelen we een mobiele app voor opdrachtgevers binnen een dag. Daarnaast ben ik, met behulp van Jack (Reeuwijk, programmamanager Office-S), bezig om alle ondernemers binnen Fast FWRD te enthousiasmeren om samen een business Tinder app te ontwikkelen. Met als doel de Office-S community te ondersteunen bij het vinden van elkaar.”

Er broei dus van alles op de begaande grond van het Videolab. Ondertussen heeft Weasel & Fox, ook een bedrijf uit de Fast FWRD stal, een nieuwe huisstijl en webpagina ontworpen voor Fast FWRD. Deze bekijk je HIER

Ondernemers binnen Fast FWRD: IRL The Gaming Society, MVE, Neodigi, Brandit, Fontys Centrum van Ondernemerschap, Yadu, Weasel & Fox, Habets Personal Training en Sportmassage, Blue Globe en Itasc