27 september 2017
blog terug naar overzicht

Wij maken Office-S: Matte! Nande¿

Wijnand Driessen (33) en Matty Jorissen (33) zijn de grondleggers van animatiestudio ‘Matte! Nande¿’. Gevestigd op de tweede verdieping van het Videolab maken zij onder andere animatiefilms en tv-commercials. Voornamelijk voor bedrijven als Menzis, StudyPortals en Philips, maar de heren zijn de afgelopen jaren ook druk bezig geweest met hun eigen korte film, ‘From The Snow-Covered Hill’, die eind dit jaar moet verschijnen.

Animatie
Matty: “Samen bedenken we een concept voor een animatie. Ik schrijf het script uit, waarna we gezamenlijk de visuele look & feel vormgeven. Wijnand tekent en schildert de achtergronden, terwijl ik me bezighoud met het animeren van de karakters.”

Waarvoor kunnen bedrijven bij jullie terecht?
Wijnand: “Als bedrijven hun boodschap op een unieke, ludieke en opvallende manier willen vertellen, dan zijn wij de perfecte partij. Wij maken animatiefilms, cartoons, illustraties en visualisaties. Ook voor deelproducten als storyboards of scenario’s kun je bij ‘Matte! Nande¿’ terecht.”

Videolab
Wijnand: “’Matte! Nande¿’ is één van de langst hurende bedrijven in het Videolab. Ik denk dat wij het eerste bedrijf waren dat hier een kantoor huurde nadat het Audiologisch Centrum het gebouw betrad. Als member van Office-S is het fijn dat je altijd wel andere ondernemers om je heen hebt om af en toe een praatje mee te maken of mee samen te werken. Daarnaast worden er regelmatig, zowel binnen het Videolab als op Strijp-S, interessante events georganiseerd. En omdat het Videolab dicht bij het centrum ligt is het goed bereikbaar voor onze bezoekers.

Voor meer informatie over Matte! Nande¿ kijk je op www.matte-nande.nl