14 oktober 2017
blog terug naar overzicht

Wij maken Office-S: Weasel and Fox

Probleemoplossers. Zo noemen Thompson Dubé (31) en Younes Riad (29) van Weasel and Fox zich. Uitdagingen aangaan. Apps ontwikkelen, websites maken, ontwerpen en bovendien kun je ze altijd bellen voor consultancy.  Daar zetten ze met zwaar geschut design en development voor in. “We hebben allebei persoonlijk onze expertise op één van die twee vlakken. Dat hebben andere bedrijven juist niet. Vaak zijn ze beter in het ene dan in het andere. Wij zijn in beide even sterk.”

Hoe stelen jullie een bureaustoel?

Thompson lacht. “Dat horen we wel vaker, naar aanleiding van de tekst op onze website. We willen gewoon op jouw stoel zitten. Meekijken. Ervaren wat jij ervaart. Waar kan de waarde toegevoegd worden die wij hebben. Dat willen we op die ludieke manier naar voren laten komen.”

 

Greenhouse Group en Bitterzoet zijn twee klanten van jullie. Zetten jullie je als tweemans bedrijf expres breed in?

“Zeker. We werken voor verschillende opdrachtgevers: kleine bedrijven, holdings en alles wat er tussenin zit. We begeven ons niet alleen in de creatieve sector. Nu zijn we actief met Geodata. Het maakt voor ons niet veel uit waar we mee bezig zijn. Wij kunnen alles wel handelen.”

 

Wat deden jullie voor Weasel and Fox?

“Younes is afgestudeerd aan het conservatorium en ontwikkelde complexe geluiden voor zijn eigen muzikale optredens. Ik heb een creatieve opleiding in Breda gevolgd en ben daarna ook de diepte ingegaan met mijn eigen stuk. Daarin vinden we elkaar als Weasel and Fox. Voordat we echter samen Weasel and Fox vormden werkten we ook nog bij bedrijven als Edenspiekermann en GfK.”

 

Waarom we in het Videolab zitten?

“Voorheen zaten we in verschillende panden waar het allemaal niet zo goed georganiseerd was. Op een gegeven moment wilde we wat meer continuïteit. We hebben eerst bij het Klokgebouw gekeken, maar dat was niet echt ons ding. Met het Videolab hadden we meteen een klik en alles is hier goed geregeld. De koffie, het internet, de receptie, noem maar op. Ik hoef mijn eigen stinkende vuilniszak niet zelf naar de container te brengen. Je betaalt maandelijks een bedrag en alles wordt voor je geregeld."

 

 Meer weten over Weasel and Fox? Check www.weaselandfox.com