1 december 2017
blog terug naar overzicht

Wij maken Office-S: Westmore

Westmore bemiddelt in technisch personeel binnen de hightech maakindustrie in en rondom Eindhoven. “En dat mag je best ruim nemen. Ons werkgebied strekt zich uit richting Nijmegen, Tilburg, Venlo en Weert.” Franklin van den Brand (46) is samen met zijn partners Bram van der Wal en Rob Horneman eigenaar van het bedrijf. “Ik stuur, als commerciële man, ons vijf koppig salesteam aan.”

Klanten en kandidaten

“Met onze kennis van de markt en immense netwerk helpen we onze kandidaten aan een baan waar ze altijd van gedroomd hebben en werkgevers aan een zeer gemotiveerde kandidaat. Een win-win situatie dus. Onze kandidaten zijn vaak niet actief op zoek, maar als je hen eenmaal een fantastisch baan aanbiedt, inclusief de juiste voorwaarden, zijn ze snel over te halen.” Klanten van Westmore zijn bedrijven als KMWE, Frencken Group, Kuhn Geldrop, NTS Group, VDL Groep, Neways en Smink Group. Dit zijn natuurlijk de meest klinkende namen, maar we werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Met als gemene deler dat ze werkzaam zijn in de hightech maakindustrie. We hebben op kantoor ondertussen acht man in dienst, maar hebben ook nog 80 mensen op de werkvloer bij onze klanten werken.”

 

Videolab

Westmore startte in 2015 op de vierde verdieping van het Videolab. “Al snel was het kantoor te klein. Via enkele andere kantoorruimten zijn we uiteindelijk op de tweede verdieping aan de voorzijde van het gebouw terecht gekomen. Toen ik hier voor het eerst kwam en een rondleiding van Jack (Reeuwijk, programmamanager Office-S) kreeg, vertelde hij me dat aan de achterkant van het gebouw de kleine units zaten en voorin de grote. Ik zei tegen hem; ‘Wij komen ook ooit aan de voorkant te zitten.’ Hij beloofde een slagroomtaart als dat zou gebeuren. In september was het zover en Jack heeft zich netjes aan zijn afspraak gehouden.”

 

Eindhoven

“Ik ben een echte Eindhovenaar. Ik houd van deze stad. Als er iets te doen is ben ik samen met mijn vrouw en mijn twee zoons van de partij. Want hoe geweldig is het als je je hart aan de techniek hebt verloren en je woont in een stad waar de Dutch Design Week zijn deuren nog niet sluit of Glow alweer in de startblokken staat.”

Meer weten over Westmore: www.westmore.nl