Join our community

Werken in het creatieve hart van Eindhoven

Jouw bedrijf op een dynamische en cultuurhistorische locatie waar ondernemerschap, innovatie en creativiteit hand in hand gaan? Bij Office-S huren betekent maximaal profiteren van het netwerk, de kennis en de omgeving. Laat ons weten wat jij zoekt.

Videolab

De plek waar Philips ooit de DVD en Blu-ray ontwikkelde bruist van de bedrijvigheid. Met ondernemers uit diverse sectoren. Je huurt er een werkruimte vanaf 20 m2.

Het Glasgebouw

Een karakteristiek pand met een rijke geschiedenis. In dit voormalig Philipsgebouw SWA werden de allereerste gloeilampen gefabriceerd. Nu huur je hier flexibele werkplekken of werkruimtes vanaf 25 m2.


Op zoek naar een inspirerende werkruimte?

Vraag hier informatie aan

Inspirerende werkplekken

De kleine kantoorruimtes van 20 m2 zijn razend populair, maar er is meer. Zoals het hippe, stijlvolle S-CLUSIV. Hier vloeien werken, samenwerken, vergaderen en ontspannen samen in een high end omgeving. Met flexibele en vaste werkplekken.

Fast FWRD

Ben of word jij ondernemer en wil je in een inspirerende werkomgeving werken? Kom dan kijken in het Videolab waar een ondernemer community van ruim 200 bedrijven is gehuisvest.

 

Meer info

Shared facilities

Alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Receptie, vergaderruimtes en schoonmaak zijn inbegrepen, net als verse bonenkoffie en thee. Voor post en pakketten loop je even naar beneden. 


Agenda

Binnenkort bij Office-S